От скоро забелязвам че като си карам колата всичко си е наред без проблем, обаче като я пусна по инеркция и сама си дава газ, стига до 2000 оборота и ги намаля намаля до нормалните за двг на празен ход 900 и после пак същото 2000-900 , 2000-900 щом колата е спряла отново всичко си е наред само по инеркция го прави, ако някой може да ме насочи от какво може да проблема ще съм мн благораден
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем от скоро
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщениеОт скоро забелязвам че като си карам колата всичко си е наред без проблем, обаче като я пусна по инеркция и сама си дава газ, стига до 2000 оборота и ги намаля намаля до нормалните за двг на празен ход 900 и после пак същото 2000-900 , 2000-900 щом колата е спряла отново всичко си е наред само по инеркция го прави, ако някой може да ме насочи от какво може да проблема ще съм мн благораденПървоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениестъпково моторчеПървоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщениеможе ли да ми обясниш за какво служизабравих да кажа колата е 156 1,8 т.с.
90% от всички ТС мотори са минали през това. Намери си читав сервиз, да ти почисти дроселовата клапа и да ти направи адаптация на нея после на компютър. Не си писал от къде си, но навсякъде почти имаме клубни сервизи в които ходим защото знаят какво правят.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениене е задължително да е МПХ.
90% от всички ТС мотори са минали през това..
Comment
-
Моята е по същия начин.
Понякога не го прави но през по голямата част от време е така.
Доколкото разбрах след време ще започне сама да гасне и да прави по големи мизерий ама за сега просто не ми се разбутва.
Иначе доста колеги ми казаха да одрежа някакъв пин от скоростомера и нещата щели да се оправят.
Има доста изписано по темата в форума ,може да ползваш търсачката.
Comment
Comment