Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем от скоро

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем от скоро

От скоро забелязвам че като си карам колата всичко си е наред без проблем, обаче като я пусна по инеркция и сама си дава газ, стига до 2000 оборота и ги намаля намаля до нормалните за двг на празен ход 900 и после пак същото 2000-900 , 2000-900 щом колата е спряла отново всичко си е наред само по инеркция го прави, ако някой може да ме насочи от какво може да проблема ще съм мн благораден

стъпково моторче
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

може ли да ми обясниш за какво служи забравих да кажа колата е 156 1,8 т.с.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37927

Comment

Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщение
          От скоро забелязвам че като си карам колата всичко си е наред без проблем, обаче като я пусна по инеркция и сама си дава газ, стига до 2000 оборота и ги намаля намаля до нормалните за двг на празен ход 900 и после пак същото 2000-900 , 2000-900 щом колата е спряла отново всичко си е наред само по инеркция го прави, ако някой може да ме насочи от какво може да проблема ще съм мн благораден
          Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
          стъпково моторче
          Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщение
          може ли да ми обясниш за какво служи забравих да кажа колата е 156 1,8 т.с.
          не е задължително да е МПХ.
          90% от всички ТС мотори са минали през това. Намери си читав сервиз, да ти почисти дроселовата клапа и да ти направи адаптация на нея после на компютър. Не си писал от къде си, но навсякъде почти имаме клубни сервизи в които ходим защото знаят какво правят.
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

от Сливен съм

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
              не е задължително да е МПХ.
              90% от всички ТС мотори са минали през това..
              90% от всички 1.8 ТС мотори, за другите не е задължително...

Comment

ами ако това нещо се остави така по-нататък може ли да доведе до по-големи проблеми и неприятности

Comment

Моята е по същия начин.
                  Понякога не го прави но през по голямата част от време е така.
                  Доколкото разбрах след време ще започне сама да гасне и да прави по големи мизерий ама за сега просто не ми се разбутва.
                  Иначе доста колеги ми казаха да одрежа някакъв пин от скоростомера и нещата щели да се оправят.
                  Има доста изписано по темата в форума ,може да ползваш търсачката.

Comment

Working...
                  X